veel voorkomende car wrapping fouten

februari 19, 2021 0 Door vwassen

Het mooie van car wrapping is dat als het verkeerd wordt aangebracht het plaatje kan worden verpest. geometrie en sculptuur van het ontwerp zijn de belangrijkste factoren als het gaat om het creƫren van een mooie car wrap. De volgende zijn 5 van de meest voorkomende fouten als het gaat om car wrapping.

1.amera Verminderd Laten we beginnen met het beschrijven van de positieve sporen van car wrapping. Uw auto kan oorspronkelijk het perfecte model lijken wanneer u hem voor het eerst koopt, waardoor alle vroegere gebreken niets meer dan een esthetisch probleem lijken te zijn. Niettemin kunnen deze gebreken, die als gevolg van fabrieksfouten onherstelbaar waren toen u de auto kocht, plotseling onherstelbaar blijken als gevolg van de toepassing van car wrap. Als u een auto heeft gekocht die eerst gewassen of in de was gezet is, maar vervuild is door water of zoutwaterschade, dan kan het zijn dat u een verbijsterend mooi glanzend uiterlijk krijgt dat niet te repareren is met normale car wrap. Normaal gesproken zullen dergelijke beschadigingen zeer moeilijk te detecteren zijn. Belangrijk is dat als een car wrap wordt aangebracht zonder voorafgaande reiniging, statelier en gladgestreken oppervlak, het kan blijken te zijn schadelijk voor de oorspronkelijke afwerking. Dus als u een defecte auto chip heeft gekocht en alle daaropvolgende processen niet goed zijn verzorgd, zal het eindresultaat verbluffend zijn. De schade aan het oppervlak van de auto zal niet gemakkelijk omkeerbaar zijn. Het fascinerende is dat een car wrap de waarde en herkenbaarheid van de auto in veel gevallen kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Bijvoorbeeld, als het een bijzonder mooi model is dat niet erg gemakkelijk te vinden is, kan een wrap eigenaar wiens eigendom niet publiekelijk bekend is, het misschien niet de moeite waard vinden om de aandacht van het publiek te trekken. De risico’s van opvallende consumptie zelden ten gunste van de auto cover eigenaar.

2.Customized Wraps Many mensen zouden hun waarde als een Lawrence boeren willen tonen door een gepersonaliseerde paint job op hun auto te maken. Helaas, dit is een zelden-kunnen inspanning. Niet alleen is het kostbaar en moeilijk om een perfecte gelijke te krijgen, kunnen de eigenaars van de autowraps nooit opnieuw in staat zijn om een tweede te krijgen huns verbluffend dan de eerste.