Top 10 Hair Salon Care Tips

juni 26, 2021 0 Door vwassen

Kapsalon Breda

een caroming voor de kapsalon business

cijfers en kosten

Elke vestiging heeft zijn eigen ins en outs, maar over het algemeen zijn ze als volgt:

1. Line of business – dit verwijst naar de lijn van zaken die de salon heeft als geheel. Als de lijn uitgebreid is, dan zal deze vestiging meer hebben dan alleen haarbehandelingen, manicures en pedicures. Een salon met een kleinere lijn zal zich daarentegen alleen op producten en diensten concentreren.

2.elling van producten en diensten

Laten we zeggen dat de salon haarverzorging en styling aanbiedt. Een andere belangrijke service zijn diensten zoals kleuren, permanenten, steilen, zijde- of vezeltherapie├źn, en natuurlijk handgemaakte producten zoals , haarverzorgingsproducten, haarborstels, kammen en haarstangen. ulla trekt klanten aan met deze beide functies, omdat een klant die naar de kapsalon gaat, het gevoel heeft dat hij waar voor zijn geld heeft gekregen.

3. Betaalbaarheid

De recessie heeft ervoor gezorgd dat veel salons moeten bezuinigen. Drastische prijsverlagingen en verminderde drukte hebben ervoor gezorgd dat veel salons een wachtlijst hanteren voor afspraken, waardoor ze geen garantie hebben op een tijdige afspraak. Het knippen van haar of het doen van vlechtextensies op deeltijdse of voltijdse basis zorgt ervoor dat salonbedrijven vaak minder inventaris aankopen. Bijgevolg zijn de prijzen waartegen salons hun voorraad inkopen vaak hoger dan bij een vergelijkbare winkel.

4. Buren

De locatie van de salon kan ook voorspellen hoe populair hij zal zijn, en hoe waardevol hij zal zijn voor de buurt. Als de salon zich op een gewilde locatie bevindt, zoals een winkelcentrum, zullen de meeste salons het goed doen.

5. Klanten

Hoe vaak heeft u al niet een geweldige ervaring gehad met het kopen van producten of diensten bij uw plaatselijke kapsalon? Zelfs in moeilijke tijden zijn er altijd wel een paar dagen waarop de kapsalon buitengewone zaken doet. Dat zijn de dagen waarop je zegt: “Ik kan deze zaak echt niet uitstaan.”

6. Opleiding

Elke opleidingsschool, hoe fantastisch haar reputatie ook is, zal uiteindelijk geld verliezen. Als een salon een geweldige hairstylist wil inhuren, zal die persoon snel vertrekken naar groenere weiden. Hetzelfde geldt voor een stylist die al jaren bij u in dienst is. onerlopende salons kunnen echter een ware traktatie zijn om naar te kijken – van opleiding tot management. Een goede stylist organiseert haar salon en houdt die flexibel en jong. Ze houdt het schema flexibel zonder vakantiedagen. laat plannen om op elk moment vrij te nemen. De toon klinkt goed, en de energie is positief, maar je hebt niet meer het gevoel dat je op de universiteit zit.

7.ERROR Problemen

Je hebt gemerkt dat je kapper je haar niet meer steil maakt. Je hebt het gevoel dat je wenkbrauwen te dun zijn, en je bent het beu om ze bij te tekenen. Uw favoriete kapper heeft het gebouw verlaten. Je styliste is je door dik en dun bijgebleven, en het lijkt wel of ze een permanente frons op haar gezicht heeft. Je weet dat deze dame er niet lang meer zal zijn.

Lees meer:
Dameskapper Breda
Herenkapper Breda