persoonlijk en Psychotherapie

juni 26, 2021 0 Door vwassen

Sensi therapie

Sensi-therapie is een holistische therapie die erop gericht is het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen om u gezond te houden. Zij is erop gericht de nodige energiebronnen weer in evenwicht te brengen en zorgt voor een algehele fysieke, psychologische en spirituele rehabilitatie. Deze rehabilitatie resulteert in de toename van kalmte en rust, in het verwerven van een groter gevoel van stabiliteit. Het is zo doeltreffend dat zelfs de therapeuten zelf zelden weten wanneer het is toegepast.

Sensi en psychotherapie

Psychotherapeuten gebruiken deze methode om hun cliënten in staat te stellen hun problemen aan te pakken in eenvoudige en evenwichtige taal, met zo weinig mogelijk afleiding. Deze methode stelt de cliënt in staat zijn problemen onder ogen te zien met de hulp van andere professionals en, indien nodig, onder vier ogen.

Veel psychotherapeuten zijn van mening dat het geschikter is om cliënten de volledige reikwijdte van de therapie te bieden. In dit geval begeleidt de psychotherapeut de patiënt niet alleen door de medisch voorgeschreven stappen, maar geeft hem/haar ook extra handvatten om met zijn/haar problemen om te gaan. Met andere woorden, de patiënt werkt samen met zijn therapeut om het gebrek aan evenwicht tussen de patiënt en de therapeut te overwinnen

Dit is een vrij nieuwe methode van therapeutisch werk. Er bestaat nog geen bewezen zorgmodel voor de toepassing ervan. Er is een toename van zelfvertrouwen bij veel therapeuten, sinds kort is dit sterk toegenomen.

Sommige therapeuten zijn begonnen met het aanleren van vaardigheden in het proces van voortdurende zorg. Deze aanpak is gericht op het leiden tot het algehele herstel van hun cliënten. Dit leidt tot een soortgelijke win-win situatie voor cliënten en therapeuten. Op deze manier komen zij steeds meer tot rust in hun leven. Ze genezen hun lichaam door oefeningen te doen en zijn in staat om druk te ontladen. Ze zullen in een betere stemming zijn en zich over het algemeen gezond en jonger voelen tot op zekere hoogte. Dit is een win-win situatie rondom. Het is gelukt om de druk te verminderen en het risico op een verdere terugval bij de patiënt te verminderen.

In het verleden was therapie het enige middel voor mensen om een normaal leven te leiden. Vandaag de dag hebben zelfs therapeuten de erkenning aanvaard van het belang van het verlangen van het individu naar geluk en gezondheid voor een gezond leven. Dit is de eerste stap in persoonlijke en professionele ontwikkeling. De therapeut heeft nu enkele andere elementen aan de therapie toegevoegd om de patiënt een beetje verder te helpen op zijn levensreis.

Sensi-therapie is de eerste stap van therapeuten om hun cliënten te helpen kijken naar de verbanden tussen hun oude problemen en de problemen en oplossingen van hun huidige leven. Voor dit doel zijn enkele lessen gehouden in het Amerikaanse Nationale Oorlogsmonument. Er zijn nu meer therapeuten die verschillende cursussen aanbieden aan plaatselijke twaalf- tot vijfjarige hogescholen, voor degenen die geïnteresseerd zijn. Veel cursussen worden online aangeboden via de website van het US National War Memorial.

Sensi-therapie kan worden aangeboden door een opgeleide beoefenaar op het gebied van klinische hypnotherapie. Bij deze benadering worden zaken besproken die een uitdaging vormen, en wordt de cliënt geholpen zichzelf en zijn problemen beter te begrijpen. Deze en andere benaderingen worden aangeboden om patiënten te helpen bij hun herstel en een leven in goede gezondheid.

Lees meer:
Vitaliteitscoach
Online aromatherapie