Hoe uit een muur te komen

februari 19, 2021 0 Door vwassen

Soms hebben ze ook lekker eten en overal waar je komt zul je mensen tegen je zien praten. Je kunt je permanente kapsel veranderen in elk kapsel dat je maar wilt, ongeacht je geslacht. Naast een kort kapsel heb je bijvoorbeeld een volle baard, naast een lang kapsel heb je een snor of zelfs een volle baard; maar met die mannen heb je niets te maken. Zoals u ziet is een echte barbershop een plaats waar iedereen welkom is en het is niet zo’n romantische plek. Als je een probleem hebt kun je op de knop klikken en dan komen ze langs om het met je te bespreken. Als het een gezichtsmasker is dan kun je zeggen wie er kaal is en dan gaat hij de schaar pakken en hoef je alleen maar weg te lopen. Zo ja, dan kun je op een bankje gaan zitten en ongeveer twintig minuten wachten. Zo nee, dan moet je aan de bar gaan zitten en ongeveer een uur wachten. Hopelijk krijg je een kapsel dat bij je past en nog belangrijker je fysieke verschijning. Als westerling is het een cultuur- of taboe om de nek te scheren. Je kunt hier natuurlijk voor kiezen. Je kunt mijn vriendin niet toestaan om haar nek te scheren. Zoals je weet ben ik getrouwd dus zal er waarschijnlijk geen enkel probleem zijn, maar ik ben er emotioneel nerveus over.

Shortcuts Next Regret? Maar, ik kan het gewoon niet doen, niet nadat het haar favoriete kapsel is. Ik waardeer dat ze dat zegt, maar wanneer is mijn kans? Voorlopig geef ik een knipbeurt na een paar drankjes. Ik denk niet dat het haar goed uitkomt, ze heeft waarschijnlijk het gevoel dat het haar is opgedrongen. Maak je geen zorgen, ik zie je twee dagen later en we zullen zien of het gelukt is. Op dit moment ben ik hier niet goed in en de resultaten zijn nogal bedroevend. Het is al na middernacht en ik zit in een wapenopslagplaats te ruiken naar gedistilleerde alcohol, talg en computers. Dat is niet zo verwonderlijk, want ik drink geen alcohol, maar ik ben al moe en heb geen zin om dit stomme karwei af te maken. Ik weet niet helemaal zeker waar ik heen ga. Als ik om de hoek kijk verschijnt er een trap. Is dit zo’n ding waar je de sleutel moet gebruiken die je achter een muur hebt gevonden met alleen de sleutel om eruit te komen? Moet ik het proberen? Goed, ik zal haar gaan zoeken. Dit is nogal een uitdaging, ze moet denken dat ik een wandelende dode ben, maar gelukkig heb ik geen symmetrisch gezichtshaar. 60-80 procent? Hoop maar dat ze lang onopgemerkt blijft. Volgende spijt? Rond welke tijd? O: Tijd voor koffie, toch? O: Weet je het zeker? O: Denk je? Voorlopig ben ik er absoluut zeker van dat ik zal slagen. Maar het enige wat ik nu wil is slapen en misschien wat meer ervaring opdoen. Volgende spijt? 1: Je ziet er vrij normaal uit, daar hou ik van. Weet je, ik kan je niet vertrouwen. O: Wacht even, ik ben hier niet voor een knipbeurt. O: Anticipeer op mij. 2: Oef, er is een tweede man de winkel binnengekomen. O: O nee! Wacht? O: Hij is me gevolgd. O: Hé, dat vond ze niet leuk. Ze houdt alleen van je gezicht. Hallo, Mr Salazar. O: Uh ja, Lara. O: We zien je vandaag weer. Waarom? 4: Je bent niet in een goede bui omdat Antonio me vertelde dat je de waarheid over hem niet zou vertellen. O: Jij weet het, ik weet het. Ik koester nog steeds een wrok. 5: Sorry. Neem je tijd.

Domme meid. Ok, zeker, de eigenaar van de herenkapperszaak kwam meer dan twee jaar geleden naar Amerika. Dat is voor ons onmogelijk te geloven. Want waarom is hij gekomen? Het bleek dat hij een goochelaar is en dit is zijn grootste droom: het hele land zelfmoord laten plegen. Hij heeft echter nog geen zelfmoord gepleegd, maar dat wil hij wel. Domme meid Het is al een tijdje geleden, in 2015, toen de lerares flauwviel en de directeur niets deed, om niet de politie te bellen. Of, wat dat betreft, op zijn minst het kantoor van de psychiater te bellen. De leraar is de machtigste persoon van de school en ongeveer 95 procent van de kinderen op deze school wordt elke dag gepest door hun klasgenoten. Daarom gooien sommige leraren een plastic zak met afval in de hal nadat een kind zegt dat hij een vuile blik krijgt vanwege een dollarteken dat in zijn nek is getatoeëerd. Maar Andrew ging gewoon door met niets doen. Want dit is waar ze hun inspiratie vandaan halen en Andrew gebruikt het in zijn voordeel. Hij creëert een scenario dat alleen de leraar aannemelijk zou vinden en begint dagelijks kinderen in de hal te pesten op een intens niveau. Hij laat ze absoluut gekke poses doen terwijl ze elkaars gezicht zoeken.

Lees meer:
Barber Eindhoven