Gratis praktijklessen

juni 12, 2021 0 Door vwassen

Gratis praktijklessen worden verzorgd door onze professionele rijinstructeurs. die hun rijbewijs willen halen op een dag, of op een ander moment wanneer het u uitkomt, kunnen onze ervaren rijinstructeurs u meenemen op een 2 uur durende praktijkles. De prijs van elke praktijkles staat vermeld op de offerte pagina.

Wanneer u de les met succes hebt voltooid, ontvangt u een certificaat en een registratienummer, die voor u op internet toegankelijk zijn. Onze onlinetoepassing is bijzonder voordelig voor personen met een internetverbinding.

Om uw rijbewijs aan te vragen hebben we alleen uw adres in Keulen nodig, en uw taal moet gesproken kunnen worden. De betaling gaat snel en eenvoudig, via ons beveiligde onlinesysteem. Eenmaal online, bevindt u zich in een groep van ongeveer 36 andere personen voor een beperkte periode. Alle personen die aan het examen wensen deel te nemen, moeten het examengeld binnen een bepaalde termijn betalen.

Wie slaagt voor het examen, krijgt zijn inschrijvingsnummer en een rijbewijs dat twee jaar geldig is. Personen van 65 jaar en ouder hebben op 30 juni recht op het theorie-examen, dat 130,50 euro kost, met slechts 5,33 euro voor het praktijkexamen. Het huidige tarief voor het rijexamen kost 150,00 euro, oplopend tot 170,00 euro op 1 september, oplopend tot 184,00 euro op 1 december en tot 260,00 euro op 31 maart en daarna.

U kunt kiezen uit verschillende soorten rijopleidingen: Motorisierung, Bolenderlaged, Stadtling, Leistungsprogramm, weekendrijden, klasse D, klasse C, klasse B, enkel gevorderd, dubbel gevorderd, en privé praktijk.

Dictee-rijcursussen, georganiseerd door particuliere organisaties of door de staat zijn duidelijk aangegeven, en kunnen worden gebruikt als privé-oefening of als onderdeel van het werkrooster (hieronder opgesomd).

* Als u onlangs de wettelijke leeftijd in Duitsland hebt bereikt en u bent van plan het rijexamen af te leggen, moet u uw aanvraag bij het bureau van de president indienen. Diesels met meer dan één cilinder moeten worden geregistreerd, anders loopt u het risico dat uw rijbewijs wordt ingetrokken.

* De minimumleeftijd voor een rijbewijs in Duitsland is 16.

* De minimumleeftijd voor een rijbewijs voor leerlingen is 15.

* De minimumleeftijd voor een rijbewijs voor aspirant-bestuurders is 15.

* Als u pas in Duitsland bent aangekomen en u wilt uw rijexamen afleggen, moet u ten minste de wettelijke minimumleeftijd hebben bereikt en een kentekenbewijs hebben voordat u aan het theoretische examen kunt deelnemen.

* Het zijn niet alleen kinderen die gebruik maken van rijcursussen in Duitsland. Ook vrouwen en bejaarden zijn aan de rijvaardigheidseisen onderworpen.

* De duur van de praktische opleiding bedraagt ongeveer twee weken.

* Het rijexamen op de snelweg begint met een nachtrit, zoals het theoretische examen; deze wordt gevolgd door twee rijlessen van 45 minuten op de snelweg.

* Na het afleggen van de nodige snelwegexamens kunt u nu overgaan tot de geclassificeerde rijopleidingen.

* Er zijn verschillende kortingen voor gehandicapten, lichamelijk gehandicapten en studentbestuurders.

* Wanneer u met succes het rijexamen hebt afgelegd en uw rijbewijs en verzekering hebt verkregen, krijgt u een kentekenbewijs dat kan worden gebruikt om hulp langs de weg, verzekering en opschepperij tot 25% korting op de waarde van het voertuig te kopen.

Lees meer:
Rijbewijs halen